Με ιδιαίτερο κέφι και ανεβασμένη διάθεση, τα τμήματα των u13 και u14 της Ακαδημίας μας ταξίδεψαν κατά την περίοδο των εορτών (03-06 Ιανουαρίου 2023), στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουν στο Airdome basketball tournament by ΠΑΟΚ.

💯 Στην εναρκτήρια ημέρα του Airdome Basketball Tournament , και τα δύο τμήματα μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις αντίστοιχες του ΠΑΟΚ και του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΑΤΡΑΣ, αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής μας.

👌Την δεύτερη ημέρα του Airdome basketball tournament οι ομάδες μας έφεραν 2 νίκες και 2 ήττες συνολικά. ⭐Οι u13 ηττήθηκαν στα σημεία από τον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ έλαβαν το ροζ φύλλο με την ομάδα του Παναθηναϊκού β’. Αντίστοιχα οι u14 κέρδισαν την ομάδα του Πιερικού,  ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

👏Με δύο νίκες στους μικρούς τελικούς, τα τμηματά μας ολοκλήρωσαν την τελευταία ημέρα του τουρνουά, κατακτώντας την 3η ΘΕΣΗ. Οι u13 σε ένα παιχνίδι “θρίλερ” επικράτησαν του Παναθηναϊκού με έναν πόντο και η u14 με 12 πόντους διαφορά επίσης με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

👏 Έτσι η αγωνιστική εμπειρία ολοκληρώθηκε για τα παιδιά μας με επιτυχία και πολλές νέες εικόνες. Φυσικά δεν έλειψε βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης!!

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους εμπλεκόμενους για το πολύ όμορφο event!!