Για την χρονιά 2023-24, η Venieris Maritime SA στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας.

Η Venieris Maritime SA είναι μια παγκόσμια ολοκληρωμένη εταιρεία Logistics που παρεχει τις καλύτερες υπηρεσίες μεταφοράς. Το επαγγελματικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας παρέχει στους πελάτες μας υπηρεσίες μεταφοράς παγκόσμιας κλάσης μέσω περισσότερων από 100 υπερσύγχρονων πλοίων και διαφόρων εγκαταστάσεων logistics που εκτείνονται σε ένα παγκόσμιο δίκτυο λιμανιών μαζί με κορυφαία συστήματα πληροφορικής.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η 50χρονη εμπειρία μας στη ναυτιλία είναι η ραχοκοκαλιά της εταιρείας μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερα από 4.500 πλοία σε ελληνικά λιμάνια και έχουμε χειριστεί με επιτυχία περισσότερα από 300.000 τοπικά, 200.000 transit κοντέινερ και περισσότερους από 6.000.000 τόνους φορτίων. Με τη δεύτερη γενιά πλέον στη διαχείριση, συνεχίζουμε να παρέχουμε άψογες υπηρεσίες στους πελάτες μας, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας προς ολοκληρωμένες λύσεις logistic στο πελατολόγιο μας.

ΑΞΙΕΣ

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κλίμα της ναυτιλίας καταφέραμε να αντέξουμε και να ευημερήσουμε με βάση τις βασικές μας αξίες:

  • Επαγγελματικότητα
  • Ακεραιότητα
  • Αφοσίωση
  • Πάθος