Οι εγγραφές στην Ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Πεντέλης θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου 2023. Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Πεντέλης (καθημερινά 18:00-20:00).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων και τα τμήματα της Ακαδημίας θα βρείτε ΕΔΩ ή μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, coach Άρη Μανιάτη στο 210 8032395 – 698 1258380.

Η Α.Ε. Πεντέλης διαθέτει τμήματα καλαθοσφαίρισης για αγόρια από την ηλικία των 3 ετών και για κορίτσια κάτω των 14 ετών. Ανάλογα με την ηλικία, τους στόχους και τις τεχνικές δεξιότητες κάθε παιδιού γίνεται η ομαλή του ένταξη στο κατάλληλο τμήμα από τους προπονητές. 

Στην ακαδημία μας συμμετέχουν περίπου 200 αθλητές όλων των ηλικιών, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου συμμετέχουν κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ), σε διασυλλογικά τουρνουά και σε φιλικούς αγώνες. Τα μη αγωνιστικά τμήματα συμμετέχουν κάθε χρόνο σε φιλικούς αγώνες.

Σε όλα τα τμήματα ακολουθείται πρόγραμμα ενδυνάμωσης βάσει του πλάνου που αναπτύσσεται από τον υπεύθυνο γυμναστή της ακαδημίας.